M3 Tutkimuspaneeli

M3 Tutkimuspaneeli
Liity tutkimuspaneeliimme klikkaamalla banneria!

maanantai 25. marraskuuta 2013

M3 Researchille Børsenin Gaselli-palkinto toisena vuotena putkeen

Tanskan johtava bisneslehti Dagbladet Børsen on valinnut M3 Researchin gaselli-yritykseksi jo toisena peräkkäisenä vuonna. Lehden määritelmässä gaselliyritykseksi kutsutaan yritystä, jonka liikevaihto on kasvanut viimeiset 4 vuotta ja jonka liikevaihto on vähintään tuplaantunut kyseisenä ajanjaksona.


M3 Research on kellottanut 259 %:n kasvun viimeisen neljän vuoden aikana. Yrityksellä on tällä hetkellä palkkalistoillaan noin 30 asiantuntijaa, jotka sijoittuvat Odenseen, Kööpenhaminaan, Tukholmaan sekä Helsinkiin.

Menestyksen eväät

Millä eväillä M3 Research on saavuttanut nopean yrityskasvunsa? M3 Research hallitsee Pohjoismaiden suurimpia Internet-paneeleja ja sitä myöten yritys on tänä päivänä yksi Skandinavian suurimmisa ja kokeneimmista online-markkinointitutkimustoimistoista. Unohtaa ei toki sovi myöskään yrityksen korkeasti koulutetun ja motivoituneen henkilöstön roolia kasvukehityksen taustalla. M3 Research on kehittänyt laatuohjelman takaamaan laadukkaan tiedonkeruun myös tiedonkeruuprojektien lukumäärän kasvaessa merkittävissä määrin. M3 Researchin johto odottaa yrityskasvun jatkuvan myös vuonna 2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti