M3 Tutkimuspaneeli

M3 Tutkimuspaneeli
Liity tutkimuspaneeliimme klikkaamalla banneria!

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tutkimus: Allerin ja Kopla Helsingin suuri blogitutkimus 2014 julki

Aller Median ja Kopla Helsingin toteuttama suuri blogitutkimus on saanut paljon julkisuutta. Ja syystä. Onhan tutkimuksen sisältö erittäin ajankohtainen ja mielenkiintoinen. M3 Research vastasi projektin kvantitatiivisen datan keruusta. Tutkimusdata kerättiin M3 Paneelista 13-20.8.2014. Vastaajia tutkimuksessa oli tuhat, joista naisia 75 % ja miehiä 25 %. Sukupuolijakauma oli kiintiöity asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Blogilukijoita vastaajista oli 72 %.

Tutkimustuloksia pääset katsomaan klikkaamalla tästä.3 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiinnosta: miten edustava tuo otos mahtaa olla, ts. miten siihen valitaan/valikoituu porukkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoittanut ei ollut tässä nimenomaisessa projektissa mukana (kollegani varmastivat kertovat tarvittaessa tästä projektista tarkemmin), mutta yleisellä tasolla otokset muodostetaan M3 Researchin Internet-paneelista (n. 80 000 suomalaista) niin, että ne edustavat Suomen väestöä iän, sukupuolen ja aluejakauman suhteen.

   Jos haluat tarkemmin tutustua paneeliin ja sen demografioihin, niin löydät M3 Researchin paneelia esittelevän Panelbookin esimerkiksi ESOMARin sivuilta (http://directory.esomar.org/moreinfo/2380/M3-Research-Panelbook_2013.pdf). Tuoreimman version voit myös tilata verkkosivuiltamme (www.m3research.com).

   Ystävällisin terveisin,

   Arto Kuuluvainen/M3 Research Oy

   Poista
 2. Kiitti. Tämä oli ihan passelin tarkka vastaus. Kiinnostukseni on yleistä just tällaisen paneelimallin toimintaa koskevaa utelua, ei sen kummempaa detaljitiedustelua.

  VastaaPoista