M3 Tutkimuspaneeli

M3 Tutkimuspaneeli
Liity tutkimuspaneeliimme klikkaamalla banneria!

tiistai 27. lokakuuta 2015

M3 Research tekee yhteistyötä Laurea ammattikorkeakoulun ja Turun kauppakorkeakoulun kanssa

M3 Research on jo pidempään tehnyt läheistä yhteistyötä Suomen korkeakoulusektorin kanssa. Tähän saakka yhteistyö on keskittynyt lähinnä tutkimusten tiedonkeruuseen, sekä M3 Researchin henkilöstön vierailuluentoihin, mutta tänä syksynä testaillaan myös uudenlaisia yhteistyön muotoja.

Esimerkkejä uusista avauksista tarjoavat esimerkiksi kurssiyhteistyöt Laurea ammattikorkeakoulun ja Turun kauppakorkeakoulun kanssa.Laurea ammattikorkeakoulun Digital Business Course -kurssin opiskelijoita on valjastettu ratkomaan M3 Researchin päivittäisessä liiketoiminnassaan kohtaamia haasteita. Opiskelijoiden projektitöissä fokus on erityisesti M3 Researchin markkinoinnissa ja panelistirekrytoinnissa nimenomaisesti nuoremmissa ikäluokissa. 

Tarkempaa tietoa kurssista esimerkiksi täältä: http://www.ilkkakurkela.fi/wp-content/uploads/2015/08/DIGITAL-BUSINESS-SYLLABUS-AUTUMN-2015-LAUREA.pdfM3 Research tekee paljon yhteistyötä korkeakoulujen kanssa


Vastaava tehtävänanto on annettu Turun kauppakorkeakoulun koordinoiman Inno58h- kurssin opiskelijoille. M3 Research myös sponsoroi rahallisesti kyseistä kurssia, jossa opiskelijat keskittyvät yhden viikonlopun vain ja ainoastaan heille annetun haasteen ratkaisemiseen.

- Asiakasymmärryksen täytyy tänä päivänä olla myös meidän toimintamme ytimessä. Haluammekin jatkossa palvella paremmin myös nuorempia panelistejamme. M3 Researchilla koemme, että opiskelijoilla on luontaisesti meitä parempi tatsi tämän kohderyhmän ymmärtämiseen. Kokemuksesta tiedän, että opiskelijoita myös motivoi se, että heidän ehdotuksiaan todella kuunnellaan tarkalla korvalla. Bilendi -kaupan myötä M3 Research tulee lähiaikoina uudistumaan ja kehittymään merkittävästi. Näin ollen ajoitus tällaisille avauksille on oikein otollinen. Erityiskiitokset myös kursseja ohjaaville Ilkka Kurkelalle (Laurea) ja Valtteri Kaartemolle (Turun kauppakorkeakoulu) sujuvasta yhteistyöstä, taustoittaa vahvan akateemisen taustan omaava KTT Arto Kuuluvainen yhteistyökuvioita.

M3 Research on valmis keskustelemaan myös uusista yhteistyöehdotuksista. M3 Researchin henkilöstön yhteystiedot löydät täältä: http://www.m3research.com/contact

Kuluttajapaneeliimme pääset liittymään esimerkiksi tästä: http://www.m3panel.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti